15 december 2013

Att bita i det sura äpplet...

Efter att ha dragit Bodycombat i en vecka fick jag idag känna den bittra smaken av misslyckande...

Jag hade verkligen feelingen på topp efter de två första timmarna jag dragit, den första gick riktigt bra (för att vara första gången) och fredags-timmen kändes ännu bättre eftersom jag kände att både hjärnan och hjärtat var med - hela timmen.

Idag gick allt fel... Redan när jag märkte att det bara var några anmälda började tankarna snurra (beror det på att det är jag som drar idag?!) dessutom bestämde sig mikrofonen för att sluta fungera, vilket resulterade att jag tappade fokus helt... Pinsamt!

Menmen, jag är ju inte tjejen som ger upp i första taget, efter söndagsmiddag och ett glas rött ska jag tagga ner med Alex framför Solsidan och satsa på att ta nya tag på onsdag!

Hoppas ni haft en bättre söndag än jag?

Lägg till bildtext

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen Synd att det inte var många som kom men jag hade det i alla fall jättekul på din timme ! och jag tycker verkligen du är en bra instruktör jag vet instruktörer som är sämre och inte alls har dendär tuffa och glada sidan som du har du är på god väg Martina och jag hoppas att jag en dag kan stå där med dej och instruera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Awww tack snälla du, det är jag säker på att du gör!! :D <3

   Radera
 2. Hej Martina! Du ska inte trampa ner dig fast du känner att ett pass gick lite sämre. Tänk på att du är ganska ny instruktör och att ditt energifulla leende är ett stort plus i träningen. Man blir mer taggad och får mer energi :)) men jag funderar vad bodycombat egentligen är? Och ska du dra passet på söndag? Bör man förhandsanmäla sig eller går det att man bara säger vid kassan på söndag och att man betalar då? Jag ser verkligen framemot att få delta i ett pass med dig! Stort lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej! Nej, det ska jag väl inte, får skylla lite på att jag är ny ;) Bodycombat är kampsportinspirerad konditions- och muskelträning där man fightas utan motståndare - alltså bara mot luften. Passet är roligt, tufft och supersvettigt! Till StudioZ behöver man inte förhandsanmäla sig utan det är bara att dyka upp och betala där, du kan kolla in schemat på studioz.fi! Tyvärr tror jag det är Annika som kör på söndag... Dock kör jag flera pass i veckan så du kanske får det att passa in? :D Tillsist, tack ska du ha och välkommen till studion! :)

   Radera