4 januari 2014

Svar på kommentar!


Fick en fråga i kommentarsfältet om Macadamia Natural Oil - produkterna jag fick till födelsedagspresent av Alex och eftersom det är jobbigt att skriva längre svar i kommentarsfältet valde jag att göra ett kort blogginlägg istället.
 
Jag är väldigt noga med att ta väl hand om mitt hår nuförtiden eftersom det var så torrt och slitet i somras att det tovade ihop sig till trassliga tovor som var omöjliga att reda ut...
Macadamiaprodukterna är gjorda på naturliga oljor och är helt fria från både sulfater och parabener som är skadliga ämnen för håret. Produkterna riktar sig särskilt till personer med torrt och skadat hår.
 
Jag har bara hört bra rykten om produkterna,
(Till och med min frisör tycker att produkterna är toppen!) och därför valde jag att testa dem.
Idag använde jag shampot och balsamet för första gången och märkte genast att håret kändes mycket fluffigare och lockigare än vanligt.
Utöver de produkterna jaganvände idag har jag planerat att skaffa en inpackning i samma serie, dock var den slut på Cosmetique igår...
 
Det enda negativa jag har att säga om produkterna är väl priset som ligger mellan 20 och 30 euro per flaska...
Jag hoppas verkligen att det kommer vara värt varenda euro!!
(Eller ja, varenda euro av Alex pengar menar jag förstås, haha!)
 
Använder någon av er Macadamia Natural Oil produkter?
Vad tycker ni i så fall om dem? 
 


6 kommentarer:

 1. Jag har testat Macadamia oljorna och tyckte nog att de var tiktigt bra! Det ända negativa enligt mig var att hade de för stark doft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju lovande!! Märkte inte ens att de doftade något speciellt..? Ska tänka på det nästa gång jag använder dem!

   Radera
 2. Vill man inte lägga ut så mycket pengar finns ju annars balsammetoden som gör underverk för håret, och produkterna man behöver är mycket billiga. (Eftersom de inte innehåller en massa onödiga ingredienser).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo funderade på det men tyckte det verkade för krångligt...

   Radera
  2. Nejdå, tar bara lite längre tid när man skall tvätta håret, men inte alls krångligt, helt fantastiskt för håret och så börjar det även växa snabbare!

   Radera
  3. Ja ärligt talat låter det ju inte helt fel! :D

   Radera