17 februari 2014

Cozy monday outfit

Tröja: Cubus och Byxor: Only.

God morgon på er alla fina!
Har på känn att detta är en av de där lite bättre måndagarna faktiskt!
Kände mig som en zombie då jag vaknade i morse eftersom jag sov väldigt dåligt i natt, det har hänt ovanligt mycket konstiga och oförklarliga saker saker i mitt rum på senaste tiden så jag har väldigt svårt för att sova där just nu... 
Jag är medveten om att många av er säkert inte tror på övernaturliga fenomen men om ni fick spendera lite tid i mitt rum är jag rätt säker på att ni i alla fall till viss del skulle ändra er. 

Hursomhelst började morgonen bra eftersom jag råkade få skjuts till bussen och dessutom lyckades skriva ett relativt lyckat biologiprov, skönt att ha sista provet överstökat! 
Min måndag kommer för övrigt att guldkantas av favoritjobben och dessutom en överraskning åt er bloggläsare i eftermiddag... Håll utkik! ;)

Hoppas ni får en fin start på veckan ni med!


4 kommentarer:

 1. Kan du inte berätta mer exakt vad som händer i ditt rum??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det kan jag absolut göra någon dag, var helt enkelt inte säker på om någon av er ens var intresserad! :)

   Radera
 2. Hej skulle behöva din hjälp, jag har skrivit denhär frågan 3 gånger förut men det verkar int som att den sparas. Iallafall jag skulle vila börja träna någonstan tex studioZ, e 15 år o jag är inte så tränad. Vad tycker du jag ska börja med som man märker av att man tränar både på utseendet och träningsvärk? Inte heller för dyrt kan de vara eftersom jag inte har allt för mycket pengar att lägga på det. Tacksam för svar och du har en riktigt fion blogg. Tack för mej! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej! Äsch då, vet flera som haft problem med att få iväg sina kommentarer, har ingen aning om vad det beror på... :( Hursomhelst är StudioZ ett av de förmånligaste ställena att träna på i Jakobstad, 5€ kostar det att träna per pass och 45€ är priset på ett 10ggrs kort (för studerande alltså vilket jag antar att du är?) Om du inte tränat så mycket tidigare skulle jag rekommendera att börja försiktigt (!!) konditionsträning är en bra början istället för att riva tag med muskelträning redan från dag 1. Om du gillar dans rekommenderar jag Sh'Bam eller kanske någon av alla våra stepup-timmar? (Dör använder man step up bräda) Zumba är såklart också ett alternativ. Om du gillar mera kampsportinspirerat kan Bodycombat vara något för dig. Om du vill köra lite lugnare träning finns yoga, bodybalance och innerstrenght. Om du känner för att kombinera muskel- och konditionsträning är powerhour en väldigt populär timme som nog skulle passa, likaså powerstep där man tränar muskler OCH kondition med stepbräda. Om du känner för att träna endast muskler är Bodypump perfekt för dig! Det blev MASSOR av text... Hoppas du fick ut något av den och fråga gärna mera om något förblev oklart! :) Välkommen till Studion! :D (Ps. Kom ihåg att man inte behöver förhandsanmäla sig ;) )

   Radera