28 februari 2014

Cityday


Hej på er!
Idag har jag spenderat dagen i stan tillsammans med min fina syster.
Eftersom ingen av oss kände oss särskilt rika idag gick shoppingen mest ut på att skaffa nödvändigheter som ex. skolböcker och gummiringar till min stackars cykel, haha!
Som plåster på såren för de tråkiga ärendena belönade vi oss till sist med fika och underklädesshopping i alla fall - Så kan det gå!
 
Om en stund väntar ett pass Bodycombat på StudioZ, perfekt vis att kicka igång helgen på!
Ha det fint kära ni.

6 kommentarer:

 1. slut spam please.

  SvaraRadera
 2. Men de går ju liksom att sluta prenumerera på nån på Fb ifall man int vill läsa deras blogg. I Martinas fall kommer alla statusuppdateringar som blogginlägg så då du känner för att kika in på hennes blogg kan du ju besöka hennes timeline. Extremt onödig kommentar tycker jag. gg Martina skit i sånt lägg upp precis hur många blogginlägg om dagen som du vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar, den behövdes verkligen! <3 Håller dessutom med dig, jag har inte tvingat någon att läsa bloggen utan uppdaterar för dem som verkligen vill läsa, man kan inte driva en blogg och få den att växa utan att göra reklam för sig själv. Eftersom bloggen växt enormt mycket antar jag att jag gör något rätt, om du inte håller med är det din sak och du behöver ju som sagt inte följa mig/läsa den om du inte vill.

   Radera
 3. Jepp, de bra me dina länkningar fö de ett enkelt sätt att hitta ti din blogg! Jag e också annars personen som int bruk ork sök efter bloggar, så då e de jättebra då ja scrollar på startsidan å på så sätt hänger me då du har skrivi nåt nytt! Å som du säger så är de ju nödvändigt att reklamera för att hålla statistiken uppe :D
  Jättefin blogg och fina inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superskönt att höra, tack snälla du! :D

   Radera