15 februari 2014

In my bathroom


Hej på er!
Blev så glad när jag kikade in i badrumsskåpet så jag fick lust att ta ett foto, haha!
Eftersom min familj består av 3 tjejer (och Alex då förstås) finns det såklart skönhetsprodukter i överflöd, dock finns ju de där små guldkornen som man använder dagligen och ibland funderar över hur livet skulle se ut utan (en fråga som man såklart aldrig vill behöva uppleva svaret på)! 
 
Kom precis hem från gymmet och känner mig verkligen supernöjd med dagens workout eftersom jag ökade hastigheten på mina uppvärmningskilometrar på löpbandet och dessutom ökade en hel del på vikterna jag jobbade med, toppen!
Avslutade eftermiddagen med ägg, havregrynsgröt, frukt och massor av vatten medan jag satt med en hårinpackning i håret, älskar verkligen dagar som denna så man faktiskt orkar och hinner ta hand om sig själv både på utsidan och på insidan!
 
Ska snart dra på mig ytterkläderna och pallra mig iväg mot Alex för en välförtjänt filmkväll.
Trevlig lördag på er!

2 kommentarer:

  1. Hur många frånvarotimmar har du från PG? Visa gärna bild. Blir din grupphandledare aldrig arg på dig när du skolkar så mycket?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Har väl nog en del frånvaro av olika orsaker men vet inte hur jag kan se alla sammanlagt? Måste dock säga att jag skolkar rätt sällan i jämförelse med många andra... Min grupphandledare har inget med mina egna val att göra nu när jag fyllt 18 så huruvida hon är arg eller inte bryr jag mig inte om, jag gör val som passar och känns bra för mig och struntar blankt i vad andra anser om den saken.

      Radera