5 februari 2014

Med skräckblandad förtjusning...

 
Hej på er!
Ja, här ser ni synen som mötte mig när jag pallrade mig upp till mitt rum idag efter skolan...
(Utan den glammiga effekten då förstås, haha!)
Var inne på banken och fixade ett splitternytt MaryKay konto till mig idag och skaffade på samma gång lite material som kan behövas framöver. Tidigare har allt känts så avlägset men nu har verkligheten äntligen hunnit ikapp mig och jag frågar mig själv vad jag egentligen gett mig in på!
 
Aldrig har jag varit så tacksam över alla hjälpsamma människor runt omkring mej, alla från den söta tanten på banken som förklarade svåra detaljer för mig till fina Jenny som orkar svara på fråga efter fråga angående MaryKay.
 
Det var med skräckblandad förtjusning jag öppnade mitt paket och kollade igenom innehållet.
Nu återstår bara att studera allt närmare, blicka framåt och hoppas på att mitt nya jobb blir precis så underbart som jag hoppats på! 

4 kommentarer:

 1. Ååh ja e så glad för din skull Martina! :D Hoppas verkligen att vi kommer bli kollegor inom en snar framtid, rättare sagt om mindre än 5 månader!! :) Å grattis till det nya jobbet <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wooh, ja de blir vi ju!! :D Å tack finis <3!

   Radera
 2. Hej, skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar om marykay? om det kostar och vad isf om man vill att t.ex. du kommer och berättar om marykay? och hurudana är priserna på produkterna, vad kostar t.ex. ett läppstift? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej! Det ska jag absolut göra inom de närmaste dagarna, tack för inläggstipset! :D

   Radera