2 mars 2014

Svar på fråga:


God morgon på er! 
Fick en fråga härom dagen angående min arbetsplats aka mitt andra hem StudioZ som jag bestämde mig för att svara på i ett inlägg. StudioZ är ju väldigt viktigt för mig eftersom jag spenderar mycket tid där och eftersom jag varit "en del av stället" ända sedan det öppnade. 
Orsaken till att jag har stannat kvar är att jag älskar miljön, känslan och de underbara människorna där, man känner sig alltid välkommen på något vis.
Jag kommer berätta lite kort om studion för er eftersom jag fått en hel del frågor angående stället på senast tiden och såklart för att jag vill dela den fantastiska platsen med er allihop!

StudioZ är en drop-in studio där man kan delat i gruppträningspass. Grejen med drop-in pass är att man helt enkelt kan bestämma sig för att åka och träna en halvtimme innan passet och slipper ringa och boka - Ingen anmälning, bara att dyka upp alltså! 

Man kan gå in på StudioZ:s hemsida (studioz.fi) för att bekanta sig med priser, passbeskrivningar, instruktörer, schema osv...
Z-membership (som jag fick en fråga om i kommentaren) är ungefär som ett månadskort som räcker så lång tid man själv vill, dvs: man får hem en räkning på posten varje månad där man betalar avgiften och sedan kan man gå på så många pass man vill genom att uppge det medlemsnummer man får, detta passar dem som tränar mycket!


Här ovan ser ni nu en bild av det nuvarande schemat.
Själv är jag ledare för Bodycombat (kampsportsinspirerad konditionsträning) och för  världens sötaste Z-kids, haha!
Personligen gillar jag tunga pass med mycket muskelträning och /eller hög puls.

Om man inte tränat tidigare skulle jag rekommendera att kika in en sväng på StudioZ för att kolla utrymmena, Nike-kläderna och samtidigt diskutera med någon av instruktörerna hur just Du borde börja, det är lättare att ge personliga tips!

Vill man träna kondition tycker jag att man kan börja med ett danspass, ex. Sh'Bam eller Zumba eftersom man ofta kan fuska sig igenom litegrann OM det känns för tungt.
I annat fall är Bodycombat, Bodyattack och step-up timmar bra alternativ!
Vi har många egna muskelpass som man kan testa på (har inte hunnit pröva på alla så vågar inte ha någon åsikt...) Men om man vill köra på ett säkert kort så är Bodypump riktigt bra muskelträning!
Om man hellre tränar med lugnare tempo finns ex. yoga och bodybalance.

Jag hoppas Du fick svar på frågan och att ni andra kanske också fick tips och idéer?
Var inte rädda att ta kontakt med mig genom en kommentar anonymt eller kanske på Facebook eller på e-post, tro mig det händer oftare än ni tror att folk mailar mig med frågor om träning! :)

2 kommentarer:

  1. Är du me i ED nåmera då, å har du "sluta " vara vi fitness ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej dansar inte längre och japp, jag böt ställe av olika skäl... :)

      Radera