14 januari 2014

Svar på kommentar:


Som några av er kanske minns köpte jag ju en ny kamera till mig själv i födelsedagspresent, närmare bestämt en Panasonic Lumix dmc-tz40.

Så här långt har jag faktiskt varit väldigt nöjd med kameran!
Jag tycker att kvalitéten på bilderna för det mesta blir riktigt bra (för att vara tagna med en vanlig digitalkamera). Jag visste nog redan från början att jag inte ville ha en systemkamera eftersom jag aldrig skulle orka bära den med mig och eftersom jag dessutom är en urusel fotograf, haha!

Min kameran har en massa roliga inställningar som är rätt enkla att använda (ex. nattfotografering, rörelse, mat, hudton osv...) dessutom kan man välja olika filter för bilderna (ungefär som på instagram).
Det bästa med kameran är helt klart att den har wi-fi vilket gör det möjligt för mig att genast flytta bilderna från kameran till telefonen eller ipaden via en app. Utöver det kan jag styra kameran och ta bilder via min telefon tack vare samma app, superhäftigt!
Batteriet i kameran håller dessutom jättelänge (har bara laddat den 1gång hittills och har redan haft den i snart 2 veckor?!).

Det finns såklart massor av andra saker man kan berätta om kameran men jag tycker ändå att de som verkligen är intresserade kan söka upp mera detaljer på nätet.
(Läs: Jag är inte tillräckligt begåvad inom teknik för att berätta noggrannare, haha!)
Jag vågar nog verkligen påstå att jag rekommenderar den, det enda negativa jag kan komma på (och då funderade jag en lång stund) är priset som är rätt högt... Omkring 350€!

Jag valde att köpa just denna kamera för att jag sett att den legat i topp på de flesta sidor som nyligen testat digitalkameror och nu förstår jag faktiskt varför den fått så bra placeringar också! ;)
6 kommentarer:

 1. Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 2. va liti du uppdaterar :P D.S kallar jag det

  SvaraRadera
 3. Hej! Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad din åsikt om feminism och jämnlikhet är? Och om du själv skulle kalla dig feminist? Vore jätte intressant att läsa om! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska fundera lite på frågan, brukar bara skriva åsikter om jag verkligen är 100% säker på vad jag tycker och eftersom jag aldrig funderat särskilt mycket på feminism och huruvida jag är feminist kan det ta lite tid att reda ut det... Men visst, det går säkert att fixa till framöver! :D

   Radera